Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen doen we op ons eigen vakgebied door mee te werken aan open source projecten. Onze gratis plug-ins zijn te vinden op de officiële website van Moodle

Investeren in projecten van Kiva

Kiva is een Amerikaanse non-profit organisatie die het via de website www.kiva.org mogelijk maakt dat mensen geld uitlenen aan mensen in Derde Wereldlanden. Dat geld wordt meestal terugbetaald door de lener. Hierna kan het ofwel teruggestort worden op de eigen bankrekening, of het kan gebruikt worden om opnieuw aan iemand uit te lenen. De mensen die geld uitlenen, krijgen geen rente, maar lopen een klein risico dat ze een deel van hun geld kwijt raken.

Dit is ons Kiva-account. Doe je mee?

Sebsoft is in 2010 begonnen met investeren in 7 leningen. Wij zijn van mening dat iedereen in staat moet zijn om een kans te krijgen om te ondernemen, en zelf iets op te bouwen.

Inzamelpunt voor Stichting AAP

AAP geeft apen en andere exotische zoogdieren weer een toekomst. Zij vangen dieren in nood op én pleiten voor betere wetten in heel Europa.

Jouw mobiel of cartridge maakt het verschil!

In Nederlandse huishoudens liggen meer dan drie miljoen mobiele telefoons te verstoffen… En dat terwijl één mobieltje al het verschil maakt. Heb jij je laatjes en kastjes al uitgeruimd voor Stichting AAP.

Breng ze naar Sebsoft en wij zorgen dat ze bij Stichting AAP terecht komen.

Officieel Inzamelpunt