Classic pay

Classic pay

Met Classic Pay zet Sebsoft dé goedkoopste betaalmodule voor Moodle op de markt. Door strengere beveiligingseisen en een snel veranderende markt heeft Sebsoft besloten om een nieuwe betaalmodule te ontwikkelen die het mogelijk maakt om cursussen online af te rekenen in Moodle.

Onder de namen Classic Pay en Classic Pay Plus brengt Sebsoft twee betaalmodules uit waarmee u eenvoudig en goedkoop uw cursussen kunt laten afrekenen.

Classic Pay biedt u de mogelijkheid om voor €0,35 per transactie, exclusief BTW, via iDEAL* uw klanten af te laten rekenen. Er zijn géén extra kosten en door de plugin te installeren kunt u zich automatisch aan laten melden en, afhankelijk van de gekozen betaalmethoden, kunt u al binnen 2 werkdagen aangesloten zijn.

Binnen de Classic Pay module is het mogelijk om gebruik te maken van kortingsregels en kortingscodes.

Tarieven

Kosten Classic plus

De ClassicPay Plus versie kost €0,10 excl. BTW extra per factuur exclusief de normale transactiekosten behorende bij de betaalmethode. Met de ClassicPay Plus versie kunt een nette, overzichtelijke factuur sturen naar uw eindgebruikers.

XL pakket

Het XL Pakket heeft u nodig om gebruik te kunnen maken van bepaalde betalingsmethodes. Als u een betalingsmethode activeert waarvoor het XL Pakket noodzakelijk is, zullen wij contact met u opnemen om het vereiste contract door te nemen en u te ondersteunen met de certificering bij de Payment Service Provider. Met het XL Pakket kunt u tevens gebruik maken van een dagelijkse uitbetaling in plaats van een wekelijkse uitbetaling.

Let op:

Aan het XL Pakket zijn maandelijkse kosten verbonden. De kosten zijn €30,- per maand exclusief BTW.

Betaalfrequentie

Standaard vind er wekelijks een uitbetaling plaats. Met het XL Pakket kunt u kiezen voor een dagelijkse uitbetaling.

Facturatie

Uw eindgebruikers ontvangen alleen een factuur als u gebruik maakt van de ClassicPay Plus versie. Uzelf ontvangt wekelijks een factuur van de transactiekosten en, indien van toepassing, de kosten voor ClassicPay Plus / XL Pakket.

BTW

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Indien u een geldig BTW nummer heeft in één van de ondersteunde landen (buiten nederland) kunt u gebruik maken van de vrijstelling van BTW conform Art. 56(1) of EU Council Directive 2006/112. De systemen van Sebsoft zullen dit dan automatisch toepassen.

Op zoek naar maatwerk plug-ins voor uw systeem?

Bij Sebsoft bent u aan het juiste adres!