Onderhoud & upgrades

Breng uw LMS onder bij sebsoft

Wij bieden ook andere internetdiensten

Alle apparatuur 24/7 gemonitord

Uitsluitend gehost op geavanceerde servers

Hosting van Leer Management Systemen (LMS)

Om snelle, betrouwbare en veilige LMS hosting te realiseren, maken wij gebruik van speciaal ingerichte en geoptimaliseerde servers. Daarnaast houden wij rekening met de groei van sites binnen onze capaciteitsplanning. Verder krijgt u standaard van ons bij iedere LMS installatie een zogenaamd SSL-certificaat, wat garandeert dat de verbinding veilig is.

U hoeft helemaal niet in de buurt van Steenbergen te wonen om optimaal te kunnen profiteren van onze hosting en support. Het mooie van onze hosting is dat het totaal niet uitmaakt of u nu in Den Helder, Leeuwarden, Utrecht, Middelburg of Maastricht woont.

Onze levering van hosting is niet plaatsgebonden en de daarbij behorende support is ook allemaal online te leveren. Sterker nog, u hoeft helemaal niet in Nederland te wonen om gebruik te kunnen maken van onze LMS hosting. Ook binnen Europa is dat geen enkel probleem.

Beheerde hosting van LMS

Wij bieden een aantal basispakketten aan voor de hosting van bepaalde Leer Management Systemen. Om te kijken hoeveel actieve gebruikers er zijn, maken wij gebruik van een zelf ontwikkelde plug-in, die deze gegevens aan ons kan rapporteren. Daarnaast geeft deze plug-in ook statistische informatie over het gebruik van de omgeving aan u. Wanneer er meer actieve gebruikers zijn dan u inkoopt bij ons, is het niet zo dat u direct enorm veel extra hoeft te betalen. U betaalt bovenop uw basispakket enkel voor de extra gebruikers.

Het totaal aantal gebruikers word maandelijks gerapporteerd en aan de hand van deze rapportage wordt het werkelijk aantal gebruikers in rekening gebracht, indien dit boven het afgesloten aantal gebruikers is. In het geval van minder gebruikers worden deze niet in mindering gebracht. Er kan altijd kosteloos een upgrade worden aangevraagd. Bij een downgrade zullen er kosten in rekening worden gebracht van minimaal 2 termijnen van het huidige pakket.

Onder een “actieve gebruiker” verstaan wij iedere gebruiker die niet op verwijderd (deleted) of inactief (suspended) staat in het systeem. Met onze handige plug-in “Usersuspension” kunt u héél eenvoudig uw systeem opschonen en ervoor zorgen dat u niet onnodig teveel betaald voor inactieve gebruikers. Met onze plug-in “Userrestore” kunt u eenvoudig accounts van gebruikers die zijn verwijderd terugzetten.

Kijk hier voor uitgebreide informatie over deze 2 plugins.
Wij kunnen de hosting van uw LMS omgeving verzorgen vanaf €12,50 per maand. Excl. BTW.

Klik hier voor al onze tarieven.

De perfecte oplossing in corona tijd om contact met leerlingen te houden

Bij Sebsoft bent u aan het juiste adres!