PE online

PE Online koppeling

PE Online is een applicatie die de administratieve lasten van het registreren en bijhouden van kwaliteitsnormen vereenvoudigt. PE Online biedt verschillende functionaliteiten, waarbij wij focussen op accreditatie. PE Online kan met de plugin van Sebsoft gekoppeld worden met diverse leerplatformen, waaronder Moodle™ en Totara™.

 

Een van de voordelen van het koppelen van PE Online via de plugin van Sebsoft is dat cursisten zich eenvoudig kunnen registreren voor meerdere accreditatieregisters binnen één cursus. Daarnaast zijn deelcursussen ook ondersteund, zo kunnen medewerkers makkelijker compleet geaccrediteerd worden.

Een andere voordeel is dat de koppeling automatisch kan werken op basis van cursusvoltooiing. Dit betekent dat de cursisten geen extra handelingen hoeven te verrichten om hun accreditatiepunten te verkrijgen. Zodra zij de cursus hebben afgerond, worden hun gegevens automatisch verwerkt in PE Online.

Een laatste voordeel is dat de koppeling een validatie van BIG nummers voorafgaand aan het verwerken uitvoert. Dit zorgt ervoor dat alleen de cursisten die een geldig BIG nummer hebben ingevoerd in hun profiel in aanmerking komen voor accreditatie. Zo wordt voorkomen dat er foutieve of onvolledige gegevens worden doorgegeven aan PE Online.

Met de plugin van Sebsoft kunt u dus profiteren van alle voordelen die PE Online biedt voor uw leeromgeving. U kunt uw cursisten een optimale leerervaring bieden, terwijl u uw administratieve processen efficiënter en effectiever maakt.

Op zoek naar maatwerk plug-ins voor uw systeem?

Bij Sebsoft bent u aan het juiste adres!