Moodle Hosting Moodle Hosting voor professionals

Als experts in Moodle, geloven wij dat de hosting van de elektronische leeromgeving snel, betrouwbaar en veilig moet zijn.

Het belang van goede Moodle hosting

Bij de hosting van Moodle omgevingen, is het belangrijk dat dit goed geregeld is. Anders kan het voorkomen dat er een hele groep studenten bijvoorbeeld een toets moet doen, en de omgeving niet bereikbaar is.

Neem contact op

Sebsoft zorgt ervoor dat uw e-learning bereikbaar is

Zo houdt u meer tijd over om te doen waar u goed in bent en doen wij waar wij goed in zijn.

Waarom Sebsoft voor de hosting van Moodle?

Moodle hosting kan eenvoudig door iedere hosting provider gerealiseerd worden, dus de vraag is vaak waarom er voor een professionele organisatie als Sebsoft gekozen moet worden.

Deze vraag is eenvoudig te beantwoorden.

Sebsoft is expert op het gebied van de techniek van Moodle, en kan dus optimaal helpen om de e-learning modules bereikbaar te maken voor iedereen.
Sebsoft is in staat om u te helpen de volledige techniek die u nodig heeft bij het realiseren van een goede e-learning, of blended learning module te realiseren.
Daarnaast hebben we veel ervaringen met aangepaste rapportages, het inzetten van educommerce om zo e-learning verkoopbaar te maken, en koppelingen met allerlei verschillende systemen. Of dit nu bijvoorbeeld Magister is, of Profit.

Zijn er nog meer redenen om voor Sebsoft te kiezen?

Sebsoft is één van de weinige partijen die Moodle actief ondersteund, via donateurschap van Ned-Moove (de Nederlandse Moodle vereniging), door bijdragen aan de open source. Zo zijn er diverse modules door Sebsoft gepubliceerd die gratis te downloaden en te gebruiken zijn. Bekijk hiervoor onze producten pagina, of onze Moodle.org bijdragen.