Classic pay +

Classic pay +

Classic Pay Plus biedt u de mogelijkheid om voor €0,10 extra per transactie, exclusief BTW, een factuur te genereren voor uw klanten.

Binnen de Classic Pay Plus module heeft u uiteraard alle functionaliteiten van Classic Pay, maar daarnaast biedt deze module u een overzichtelijke facturatie, zowel naar u als naar uw klanten. Ook is er de mogelijkheid om de BTW tarieven zelf aan te passen.

Classic Pay Plus is geen plugin die u download maar is een upgrade vanuit de plugin Classic Pay. Dus als u de Classic Pay plugin geïnstalleerd heeft kunt u vanuit deze plugin, op elk gewenst moment, ervoor kiezen om de upgrade uit te voeren. Middels een paar simpele klikken kunt u gebruik maken van Classic Pay Plus, is facturatie geactiveerd en wordt uw tarief automatisch aangepast.

Voor elke betaalmethode wordt er €0,10 exclusief BTW in rekening gebracht voor een factuur.

Tarieven

Kosten Classic plus

De ClassicPay Plus versie kost €0,10 excl. BTW extra per factuur exclusief de normale transactiekosten behorende bij de betaalmethode. Met de ClassicPay Plus versie kunt een nette, overzichtelijke factuur sturen naar uw eindgebruikers.

XL pakket

Het XL Pakket heeft u nodig om gebruik te kunnen maken van bepaalde betalingsmethodes. Als u een betalingsmethode activeert waarvoor het XL Pakket noodzakelijk is, zullen wij contact met u opnemen om het vereiste contract door te nemen en u te ondersteunen met de certificering bij de Payment Service Provider. Met het XL Pakket kunt u tevens gebruik maken van een dagelijkse uitbetaling in plaats van een wekelijkse uitbetaling.

Let op:

Aan het XL Pakket zijn maandelijkse kosten verbonden. De kosten zijn €30,- per maand exclusief BTW.

Betaalfrequentie

Standaard vind er wekelijks een uitbetaling plaats. Met het XL Pakket kunt u kiezen voor een dagelijkse uitbetaling.

Facturatie

Uw eindgebruikers ontvangen alleen een factuur als u gebruik maakt van de ClassicPay Plus versie. Uzelf ontvangt wekelijks een factuur van de transactiekosten en, indien van toepassing, de kosten voor ClassicPay Plus / XL Pakket.

BTW

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Indien u een geldig BTW nummer heeft in één van de ondersteunde landen (buiten nederland) kunt u gebruik maken van de vrijstelling van BTW conform Art. 56(1) of EU Council Directive 2006/112. De systemen van Sebsoft zullen dit dan automatisch toepassen.

Op zoek naar maatwerk plug-ins voor uw systeem?

Bij Sebsoft bent u aan het juiste adres!