LMS hosting

Breng uw LMS onder bij sebsoft

Wij bieden ook andere internetdiensten

Alle apparatuur 24/7 gemonitord

Uitsluitend gehost op geavanceerde servers

Professionele webhosting

Hosting is het onderbrengen van één of meerdere websites op een server. Voor een flexibele hosting oplossing voor de website van uw bedrijf of instelling moet u bij Sebsoft zijn. Naast hosting bieden wij een breed scala aan andere internetdiensten aan. Schakel voor de hosting van uw website Sebsoft in. Wij onderhouden en beheren de geavanceerde server waarop uw website is geplaatst op een adequate manier.

Sebsoft biedt verschillende vormen van hosting aan:

  • Shared Webhosting
  • Leer Management Webhosting (Scholen, bedrijven)
  • Reseller Webhosting (Webdesigners,  reclamebureau’s)
  • Eigen Webserver (Webshops)

Onze servers staan niet ver bij ons kantoor vandaan, in het Nedzone datacenter, zodat we bij (grote) storingen ook hierop snel kunnen reageren. Daarnaast monitoren we alle apparatuur 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Domeinnamen

U als ondernemer of particulier wilt graag een domeinnaam vastleggen. U wilt de naam van uw bedrijf en/of uw producten op Internet bekend maken. Een goede domeinnaam met een website draagt bij aan een positieve beeldvorming van uw organisatie. U kunt bij Sebsoft snel en eenvoudig een domeinnaam vastleggen. Sebsoft regelt voor u de domeinnamen en registratie.

Al uw registraties bundelen?

U wilt alle domeinregistraties van uw organisatie bundelen. Wij adviseren en begeleiden u graag bij het verhuizen van al uw domeinnamen naar Sebsoft.

De perfecte oplossing in corona tijd om contact met leerlingen te houden

Bij Sebsoft bent u aan het juiste adres!