Website Ontwikkeling

Nieuw of aangepast

Of u nu een hele nieuwe website wilt laten maken of uw bestaande website een nieuw uiterlijk wilt geven, Sebsoft kan het voor u verzorgen. Zeker in deze tijd van de mobiele apparaten kan het zijn dat uw website niet, zogeheten, ” responsive ” is. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Heeft u daarnaast ook geen zin om uw website te onderhouden, en al helemaal geen zin om deze, wat betreft veiligheid, ” up to date ” te houden, kunnen wij dat ook voor u verzorgen..

respo-sc01

Tijd om online te gaan!

Heeft u een nieuwe website door Sebsoft laten ontwikkelen of heeft u al een website, in alle gevallen moet een website gehost worden om bezocht te kunnen worden. Sebsoft is gespecialiseerd in hosting en beheerde hosting. Al vanaf €1,68 per maand kunt u online zijn.

Neem contact op

Wij weten dat uw website uw visitekaartje is op het Internet. Desgewenst kunnen wij het als een groter project met u oppakken. Zo kunnen wij u advies geven over het uiterlijk van de site, kunnen wij u helpen met zoekmachineoptimalisatie (SEO) of samen met u een compleet plan maken om uw product(en) te lanceren op internet.

Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.