Leermanagement oplossingen voor iedereen

Moodle en Totara

Sebsoft heeft al veel jaren uitgebreide kennis van verschillende oplossingen die uw organisatie kunnen helpen om de beste resultaten te behalen met elektronische leeromgevingen. Afhankelijk van uw organisatie kunnen we u helpen te kiezen voor het wereldbekende Moodle LMS, of het op grote organisaties gerichte Totara LMS. 

 

Moodle

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met de implementatie van Moodle omgevingen voor allerlei type organisaties. Daarnaast hebben wij gratis diverse uitbreidingen beschikbaar voor Moodle, die gratis gedownload kunnen worden. 

Totara
Naast Moodle voor bedrijven hebben wij ook ervaring met het realiseren van omgevingen voor bedrijven met het Totara LMS, dit lms is bedoeld voor de grotere organisaties met een hiërarchie die bekend moet zijn binnen Totara, omdat bijvoorbeeld de manager direct wilt kunnen zien hoe het ervoor staat. 

 

Onze diensten

 

Wij bieden een adviserende rol op het gebied van Moodle en Totara. Maak gebruik van onze adviezen en consultancy en ervaar het gemaak van 1 centrale partij. Wij bieden assistentie met implementaties en in samenwerking met onze partners heeft u altijd één centrale partij bij wie u aan kan kloppen met vragen over de digitale leeromgeving. 

 

Daarnaast bieden wij ook Hosting diensten en maatwerkontwikkelingen in samenwerking met onze partners. Met onze didactische insteek kunnen wij u in bijna alle gevallen verder helpen. Problemen met vergaderen op afstand? Of is contact houden met leerlingen lastig? Wij helpen u graag verder met Big Blue Button. De oplossing voor werken op afstand!