Diensten

Sebsoft Managed Hosting biedt meer dan alleen de standaard. Wij hebben een aanbod aan totaaloplossingen met betrekking tot LeerManagementSystemen, inclusief hosting, websitebeheer en support. Daarnaast kunnen wij een geautomatiseerde blended opleidingsomgeving leveren met inschrijving, planning, opleiding, certificering en betaling in één pakket.

Andere zaken waar wij in kunnen voorzien bestaan uit het opzetten van een portfoliosysteem voor (Permanent) Educatie en Audits, of het bouwen van een VoIP platform voor telecommunicatiebedrijven. Onze webapplicaties zijn gebouwd met een interne afhandeling van betalingen, en deze hebben een directie communicatie met het boekhoudpakket. Wij leveren ook de mogelijkheid om bedrijfsprocessen en CRM te koppelen, waaronder ook het verzenden van gepersonaliseerde nieuwsbrieven op basis van invoer vanuit een CRM. Koppelingen tussen Mailchimp en Moodle zijn voor ons ook geen probleem, en daarnaast bieden wij ook een vraag-en-aanbod platform in Kohana.

Met onze verscheidenheid aan kennis leveren we vakwerk op all deze vlakken. Hebt u technische kennis nodig, dan bent u bij Sebsoft aan het goede adres.