Beheerde Hosting 24 uur per dag en 7 dagen per week

Moodle Hosting

Om snelle, betrouwbare en veilige Moodle hosting te realiseren, maken wij gebruik van speciaal ingerichte en geoptimaliseerde servers. Daarnaast houden wij rekening met de groei van sites binnen onze capaciteitsplanning. Verder krijgt u standaard van ons bij iedere Moodle installatie een zogenaamd SSL-certificaat, wat garandeert dat de verbinding veilig is.
U hoeft helemaal niet in de buurt van Steenbergen te wonen om optimaal te kunnen profiteren van onze hosting en support. Het mooie van onze hosting is dat het totaal niet uitmaakt of u nu in Leeuwarden, Groningen, Utrecht, Maasdam of Maastricht woont. Onze levering van hosting is niet plaatsgebonden en de daarbij behorende support is ook allemaal online te leveren. Sterker nog, u hoeft helemaal niet in Nederland te wonen om gebruik te kunnen maken van onze Moodle hosting. Ook binnen Europa is dat geen enkel probleem.

Beheerde hosting van Moodle

Wij bieden een aantal basispakketten aan voor de hosting van Moodle. Om te kijken hoeveel actieve gebruikers er zijn, maken wij gebruik van een zelf ontwikkelde plugin, die deze gegevens aan ons kan rapporteren. Daarnaast geeft deze plugin ook statistische informatie over het gebruik van de omgeving aan u. Wanneer er meer actieve gebruikers zijn dan u inkoopt bij ons, is het niet zo dat u direct enorm veel extra hoeft te betalen. U betaald bovenop uw basispakket enkel voor de extra gebruikers. Het totaal aantal gebruikers word maandelijks gerapporteerd en aan de hand van deze rapportage wordt het werkelijk aantal gebruikers in rekening gebracht, indien dit boven het afgesloten aantal gebruikers is. In het geval van minder gebruikers worden deze niet in mindering gebracht. Er kan altijd kosteloos een upgrade worden aangevraagd. Bij een downgrade zullen er kosten in rekening worden gebracht van minimaal 2 termijnen van het huidige pakket. Onder een “actieve gebruiker” verstaan wij iedere gebruiker die niet op deleted of suspended staat in het systeem. Met onze handige plugin “Usersuspension” kunt u héél eenvoudig uw systeem opschonen en ervoor zorgen dat u niet onnodig teveel betaald voor inactieve gebruikers. Met onze plugin “Userrestore” kunt u eenvoudig accounts van gebruikers die zijn ge-delete terugzetten. Let op: Alleen het account kan worden hersteld. Alle cursusdata etc., is helaas niet te herstellen. Kijk op https://sebsoft.nl/producten voor uitgebreide informatie over deze 2 plugins.
Wij kunnen de hosting van uw Moodle omgeving verzorgen vanaf €12,50 per maand. Excl. BTW. Klik HIER voor al onze tarieven.

Ga naar onze tarieven

Sebsoft zorgt voor stabiele hosting van Moodle

Sebsoft de techniek, u het lesmateriaal

Beheerde Hosting

Professionele webhosting bij Sebsoft Managed Hosting.

Hosting is het onderbrengen van één of meerdere websites op een server. Voor een flexibele hosting oplossing voor de website van uw bedrijf of instelling moet u bij Sebsoft zijn. Naast hosting bieden wij een breed scala aan andere internetdiensten aan. Schakel voor de hosting van uw website Sebsoft in. Wij onderhouden en beheren de geavanceerde server waarop uw website is geplaatst op een adequate manier.

Sebsoft biedt verschillende vormen van hosting aan.

Een van de bekendste soorten is shared webhosting. Hierbij worden meerdere websites op een server ondergebracht. Het grootste voordeel van dit type hosting is dat de kosten over de verschillende gebruikers worden verdeeld. Sebsoft verzorgt het beheer en onderhoud van de server, waardoor uw website altijd online is.

Waar we in onze begintijd voornamelijk bezig zijn geweest met shared hosting, zijn we ons langzamerhand gaan specialiseren in de wat ingewikkeldere oplossingen waarbij de kennis over shared webhosting niet verloren is gegaan. Daarbij hebben we veel kennis opgedaan over allerlei typen oplossingen waar u ook van kunt profiteren. Tegenwoordig leveren we, naast shared hosting, ook hosting voor resellers (webdesigners / reclamebureau’s / domeinnaamhandelaren), en eigen servers. Verder kunnen we oplossingen leveren met verhoogde beschikbaarheid, zodat alles blijft werken wanneer er bijvoorbeeld hardware kapot mocht gaan. Onze servers staan niet ver bij ons kantoor vandaan, in het Nedzone datacenter, zodat we bij (grote) storingen ook hierop snel kunnen reageren. Daarnaast monitoren we alle apparatuur 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Neem contact op

Sebsoft verzorgt het onderhoud van de servers

Zo houdt u meer tijd over om te doen waar u goed in bent en doen wij waar wij goed in zijn.

Domeinnamen

U als ondernemer of particulier wilt graag een domeinnaam vastleggen. U wilt de naam van uw bedrijf en/of uw producten op Internet bekend maken. Een goede domeinnaam met een website draagt bij aan een positieve beeldvorming van uw organisatie. U kunt bij Sebsoft snel en eenvoudig een domeinnaam vastleggen. Sebsoft regelt voor u de domeinnamen en registratie, geeft u advies en denkt met u mee.

Al uw registraties bundelen?

U wilt alle domeinregistraties van uw organisatie bundelen. Wij adviseren en begeleiden u graag bij het verhuizen van al uw domeinnamen naar Sebsoft.