SpamExperts

SpamExperts

Omdat wij spam ook vervelend vinden, is het volgens ons, voor onze klanten belangrijk om spam en virussen tot een minimum te beperken. Hiervoor zetten wij SpamExperts in.

Hoe zorgen wij voor een spamloze inbox?

Wij zorgen voor een spamloze inbox met een zelf-lerend spamfilter, dat ook nog een virussen kan uitfilteren. Totaal is momenteel maar liefst 97% van al het e-mailverkeer spam. Dit houdt in dat een standaard spamfilter eigenlijk continu bezig is en niet goed zelf kan leren wat voor nieuwe typen spam er aan het ontstaan zijn. Dankzij het spamfilter wat wij aanbieden, hoeft u hier niet meer mee bezig te zijn en kunt u zich concentreren op de inhoud van de belangrijke berichten die geen spam zijn. Verder zijn vele mensen dagelijks bezig om nieuwe vormen spam te rapporteren aan deze zelflerende systemen, waardoor vlak na de eerste signalen dat er een spamuitbraak is, deze gelijk al voor u geblokkeerd zal worden. Wanneer u denkt dat er miusschien iets foutief geblokkeerd is, kunt u dit achteraf nog controleren en desgewenst een correctie in het leerproces aan het spamfilter doorgeven.

Hoe zorgen wij dat u nog steeds zelf de touwtjes in handen kunt houden?

Wij geloven niet dat een systeem dat 100% autonoom is spam goed kan filteren, daarom houdt u zelf de touwtjes in handen. U krijgt toegang tot een controlepaneel waar u zelf beheer kunt doen over alle domeinnamen en/of e-mailboxen die u laat verwerken.<br/ > Als laatste kunt u met enkele muisklikken zien wat SpamExperts geblokkeerd heeft en hoeveel e-mailverkeer er spam, of juist geen spam, is geweest.