MoodleMoot Benelux 2020 Online

Met trots wil ik je laten weten dat dat het programma voor de ALLEREERSTE MoodleMoot Benelux Online klaar is!

Het programma opgedeeld in een 3 onderwerpen:

  • onderwijs
  • integraties
  • case studies

Daarnaast is er een speciaal voor de Nederlandstalige Ontwikkelaars Community een Moodle Developers Workshop onder leiding van Moodle HQ medewerker Bas Brands.

Uiterlijk 1 week voor aanvang ontvang je de inloggegevens tot de Moodle leeromgeving. Waar je het hele programma nog eens rustig op je gemak kan gebruiken en de mogelijkheid hebt om alvast in gesprek te gaan met sprekers en elkaar.

Uiteraard zal de MoodleMoot Benelux Online plaatsvinden met behulp van BigBlueButton en worden alle sessies opgenomen! Zo hoef je niet alle sessies live te volgen.
De leeromgeving blijft tot de MoodleMoot Benelux 2021 beschikbaar!

Bekijk het programma en schrijf je gelijk in! Er geldt een ‘early bird’ korting. Tot 25 september 2020 betaal je maar € 45,- incl BTW per deelnemer. Daarna geldt een tarief van € 75,-.

 

Schrijf je nu in

 

Sebastian Berm
Lid Programma Commissie MoodleMoot Benelux 2020

Vacature: PHP Programmeur

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een PHP Programmeur. Alles over deze vacature kan gelezen worden op onze vacaturepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Europees Sociaal Fonds helpt het team van Sebsoft

De afgelopen tijd is er druk gewerkt aan de organisatie van Sebsoft, met een aantal verschillende doelstellingen is er gewerkt om de organisatie te verbeteren en voor te bereiden op de toekomst.

Hierbij is er gebruik gemaakt van een extern bureau wat eens goed gekeken heeft naar de organisatie en de structuur om deze toekomstproof te maken. Zo zijn er diverse professionaliseringsslagen gemaakt en worden de medewerkers nu anders aangestuurd.

Dit project heeft het bedrijf slagvaardiger gemaakt, de contacten op de werkvloer verbeterd en meer mensen meer kansen gegeven binnen de organisatie.

Meldplicht datalekken; Sebsoft geeft gratis SSL bij Moodle hosting!

Vanaf 1 januari 2016 is het verplicht datalekken te melden binnen de zogenaamde ‘meldplicht datalekken’. Het melden van datalekken houdt in dat zowel bedrijven als overheden direct een melding moeten doen bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) op het moment dat zij een ernstig datalek hebben. In sommige gevallen moet het datalek ook gemeld worden aan de betrokkenen (de mensen van wie de persoonsgegevens zijn gelekt). …