Vacature: PHP Programmeur

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een PHP Programmeur. Alles over deze vacature kan gelezen worden op onze vacaturepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Europees Sociaal Fonds helpt het team van Sebsoft

De afgelopen tijd is er druk gewerkt aan de organisatie van Sebsoft, met een aantal verschillende doelstellingen is er gewerkt om de organisatie te verbeteren en voor te bereiden op de toekomst.

Hierbij is er gebruik gemaakt van een extern bureau wat eens goed gekeken heeft naar de organisatie en de structuur om deze toekomstproof te maken. Zo zijn er diverse professionaliseringsslagen gemaakt en worden de medewerkers nu anders aangestuurd.

Dit project heeft het bedrijf slagvaardiger gemaakt, de contacten op de werkvloer verbeterd en meer mensen meer kansen gegeven binnen de organisatie.

Meldplicht datalekken; Sebsoft geeft gratis SSL bij Moodle hosting!

Vanaf 1 januari 2016 is het verplicht datalekken te melden binnen de zogenaamde ‘meldplicht datalekken’. Het melden van datalekken houdt in dat zowel bedrijven als overheden direct een melding moeten doen bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) op het moment dat zij een ernstig datalek hebben. In sommige gevallen moet het datalek ook gemeld worden aan de betrokkenen (de mensen van wie de persoonsgegevens zijn gelekt). …