Over Sebsoft Trots op het donateurschap van Ned-Moove Nederland

Wie is Sebsoft

hpic2
Wij bieden webhosting dat volledig past bij uw wensen

Sebsoft is een vrij jonge onderneming die zich richt op het ontwikkelen en hosten van schaalbare software. Ondanks het relatief korte bestaan bezit Sebsoft over een rijke ervaring op het gebied van softwareontwikkeling in de breedste zin van het woord en het hosten van zéér complexe omgevingen. Met name het ontwikkelen van leeromgevingen, koppelingen tussen omgevingen, betaalsystemen, boekhoudpakketten en CRM’s én het hosten van Moodle mag zeker apart vermeld worden.

Wij zijn daarom ook trots om te kunnen melden dat Sebsoft inmiddels een aantal zéér interessante platforms heeft ontwikkeld en een aantal plugins voor de Moodle community die zeker de moeite waard zijn om eens te bekijken. Geïnteresseerd? Neem eens een kijkje bij PRODUCTEN om onze producten te bekijken. – Sebastian Berm

Een klein team van 7 specialisten om u zo goed mogelijk op het internet te zetten!

Onze professionals

Specialisaties

Sinds 2006 zijn we bezig met specialisatie richting professionele PHP ontwikkeling, daarbij is één van onze kernpunten de samenwerking met verscheidene bedrijven op het gebied van Moodle. Al houdt onze kennis niet op bij enkel Moodle, met ieder onderdeel van programmeerwerkzaamheden in PHP kunnen wij u helpen.

Groei

In de loop der jaren is Sebsoft gegroeid vanaf een bedrijf waar Sebastian Berm het ontwerp voor gemaakt heeft, tot een grotere organisatie waar (managed) hosting en software ontwikkeling door een team professionals wordt opgepakt. Enkele kerngetallen: