Privacy Policy

Hoe gaat Sebsoft om met uw gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze eigen dienstverlening en processen. Dit betekent:

Wij verkopen uw gegevens niet.
Wij stellen uw gegevens niet beschikbaar aan derden (die niet noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van uw verzoek).
Wij gebruiken de gegevens om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rond Sebsoft en haar diensten / producten.
We gebruiken de gegevens voor onze financiële administratie.
We verzamelen data over het gebruik van diensten om deze anoniem te verwerken en onze techniek hierop aan te passen bv data over IP verkeer.

Sebsoft is een Nederlandse onderneming met servers in Nederlandse datacenters en valt derhalve niet onder de Amerikaanse Patriot Act.

Voor meer informatie over hoe dit voor u werkt, verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden artikel 2.11 (Persoonsgegevens).

Privacy Statement

Sebsoft B.V. is een Verwerkingsverantwoordelijke van de persoonsgegevens die u (betrokkene) ons levert. We verzamelen de volgende soorten gegevens van u:

Particulieren:

  • Naam
  • Adres
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer
  • Bankgegevens

Bedrijven:

  • Bedrijfsnaam
  • KvK nummer
  • BTW nummer
  • Adres
  • Contactpersoon
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer
  • Bankgegevens
Waarom hebben we het nodig

We hebben uw persoonsgegevens nodig om u de volgende diensten te leveren:

Particulieren

  • Naam: voor het sturen van de factuur of voor de registratie van domeinnamen.
  • Adres: voor het sturen van de factuur per post of voor de registratie van domeinnamen.
  • E-mail adres: voor het sturen van de factuur en ter verificatie van domeinnamen.
  • Telefoonnummer: om contact op te nemen in geval van storing of ter verificatie van uw domeinnaam.
  • Bankgegevens: indien u betaald via automatische incasso.

Bedrijven

  • Bedrijfsnaam: voor de registratie van domeinnamen en verificatie bij SSL-certificaten.
  • KvK nummer: voor de registratie van domeinnamen en verificatie bij SSL-certificaten.
  • BTW nummer: voor de registratie van domeinnamen en voor de belastingdienst.
  • Adres: voor het sturen van de factuur of voor de registratie van domeinnamen en verificatie bij SSL-certificaten.
  • Contactpersoon: voor het sturen van de factuur of voor de registratie van domeinnamen en ter verificatie van domeinnamen of SSL-certificaten.
  • E-mail adres: voor het sturen van de factuur  of voor de registratie van domeinnamen en ter verificatie van domeinnamen of SSL-certificaten.
  • Telefoonnummer: om contact op te nemen in geval van storing of ter verificatie van uw domeinnaam of SSL-certificaten.
  • Bankgegevens: indien u betaald via automatische incasso.
Wat doen we ermee?

Uw persoonsgegevens worden verwerkt bij Sebsoft B.V. te Steenbergen gevestigd in Nederland. Hosting en opslag van uw gegevens vindt plaats in Steenbergen welke is gevestigd in Nederland.

Geen derde partij leveranciers hebben toegang tot uw gegevens, tenzij dat specifiek vereist is bij wet.

Hoe lang bewaren we het?

Onder de Nederlandse Jurisdictie van de wet, zijn wij verplicht uw documenten voor 7 jaar te bewaren volgens ons Beleid voor het Bewaren van Gegevens. Na deze periode, zullen uw persoonsgegevens onomkeerbaar worden vernietigd. Alle persoonsgegevens door ons bewaard voor marketing- en service-updateberichtgeving zal door ons worden bewaard totdat u ons op de hoogte stelt dat u niet langer deze informatie wilt ontvangen, waarna uw gegevens onomkeerbaar worden vernietigd.

Wat zijn uw rechten?

Mocht u van mening zijn dat enige persoonsgegevens die wij bewaren onjuist of onvolledig zijn dan heeft u de mogelijkheid om een verzoek te doen deze informatie in te zien, te rectificeren of het te laten verwijderen. De meeste gegevens kunt u inzien of zelf rectificeren via ons klantenpaneel, waarna dit door al onze systemen verwerkt wordt. Daarnaast kunt u contact opnemen met ons via het Formulier_Verzoek_Toegang_Betrokkene_NL.

In het geval dat u een klacht heeft over hoe wij uw persoonsgegevens hebben behandeld, neem dan a.u.b. contact op met de Functionaris voor Gegevensbescherming via e-mail aan het adres ‘privacy@sebsoft.nl’, of schriftelijk schrijven naar:

Sebsoft B.V.
T.a.v. Functionaris voor Gegevensbescherming (Miranda van de Velde)
Dam Busterstraat 8
4651 SJ Steenbergen.
Onze Functionaris voor Gegevensbescherming zal uw klacht bekijken en samenwerken met u om de zaak op te lossen.

Om uw identiteit te controleren vragen wij u om uw IP-adres en een kopie van uw identiteitskaart of rijbewijs mee te sturen. We raden u sterk aan om daarbij uw BSN-nummer en pasfoto onzichtbaar te maken en erbij te zetten dat het om een kopie gaat.

Indien u nog steeds vindt dat uw persoonsgegevens niet conform de wet zijn verwerkt, neemt u dan contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens en dien uw klacht in bij hen.