Software Ontwikkeling

Ontwikkeling van schaalbare software

Voor kleine en grote bedrijven is het lastig om een softwarepakket te vinden dat perfect aansluit op de behoeften van het personeel en de organisatie. Veel standaard softwarepakketten bieden vaak niet de gewenste oplossingen of zijn zo complex dat er nauwelijks mee te werken is. Wij ontwerpen en maken een softwarepakket met, naast uw eisen, gebruiksgemak, overzicht en snelheid in het achterhoofd, omdat dit essentieel is voor het succes van een softwarepakket.

blog-post-pic5

Sinds 2006 dé Moodle Expert!

In samenwerking met verscheidene andere partijen hebben wij al vele Moodle projecten tot een succesvol einde kunnen brengen waardoor wij onszelf toch wel échte Moodle Experts mogen noemen!

  • Sinds Moodle 1.8 ervaring met ontwikkeling voor Moodle
  • Rechtstreeks contact met de technische afdeling mogelijk
  • Eigen ontwikkeld betaalplatform voor Moodle
  • Altijd in staat mee te denken
Maatwerk

Omdat wij geloven dat software op maat, aangepast aan uw wensen het beste is wat we u kunnen bieden. Zodat het pakket doet wat u wilt, hoe u dat wilt en uiteraard ten alle tijden aan te passen is, om up-to-date te blijven.

Naast complete pakketten en oplossingen, waarbij u kunt denken aan CRM, voorraad of financiële software, beschikken wij ook over de know-how om online webapplicaties te maken. Ook hier staan wij voor maatwerk oplossingen aangepast aan uw eisen. In ieder softwarepakket dat wij maken realiseren wij efficiencyverhoging van bedrijfsprocessen. Veel bedrijven hebben speciale applicaties nodig voor verschillende doeleinden. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld het onderhouden van de website tot het versturen van nieuwsbrieven naar klanten. Maar natuurlijk zijn niet alleen web-applicaties interessant, ook losse programma’s zijn interessant voor veel bedrijven.

Wij zijn in staat al dit soort programma’s voor u, aan de hand van uw wensen te maken. Wij hebben bijvoorbeeld eerder gewerkt aan onder andere de volgende dingen:

Neem contact op

Wilt u meer weten over deze dienst?

Of meer informatie over andere diensten, neem dan snel contact met ons op.